Firmajulefrokost på Radisson Blu Scandinavia

I 2022 kan du opleve:

Rasmus Walter

Djämes Braun

Peter AG

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scandinavia betyder FEST

Det er nærmest blevet til en tradition at vi kan byde velkommen til Firmajulefrokost på Radisson Blu Scandinavia. År efter år har det ikoniske Hotel lagt rammer til nogle af vores allerbedste fester.

Jul på Radisson Blu Scandinavia

Gennem de sidste 10 år har vi festet på Radisson Blu Scandinavia. Et veloplagt personale, 600 gæster pr. aften, top underholdning fra scenen, sammen med en god og varieret julemenu, sikrer festen. Og I 2022 gør vi endnu mere ud af gæsteoplevelsen, når vi pynter op til Winter Wonderland Christmas Party på Scandinavia. Glæd jer til sneklædte juletræer, snestjerner m.m.

På scenen kan i bl.a. opleve Rasmus WalterDjämes Braun og Peter AG. Sammen med de altid fantastiske Stagebreakers tør vi godt garantere at alle 26 etager kommer til at gynge når vi gi’r den gas.

FRA KUN

1.399,-

pr. person ekskl. moms*

Max. 600 pladser pr. aften. Mulighed for egne lokaler fra 60 – 400 personer.

*Prisen er gældende ved reservation af minimum 10 personer. Ved reservation af færre tillægges kr 100,- pr. person.

Klik på den dato der passer dig bedst, for at sende en forespørgsel på de eftertragtede pladser til Firmajulefrokost på Radisson Blu Scandinavia.

GRØN: Denne dato er stadig ledig

GUL: Denne dato er der kun få pladser tilbage
RØD: Denne dato er UDSOLGT!
BLÅ: Denne dato er endnu ikke åben for salg

25
nov

Fredag

2
dec

Fredag

3
dec

Lørdag

9
dec

Fredag

16
dec

Fredag

Klik på billederne herover for at åbne flyeren som pdf.

Indhold

Firmajulefrokost på Radisson Blu Scandinavia inkluderer:

For yderligere information eller reservation, kontakt: mail@grunkevent.dk eller ring på 70 220 940. Forbehold for trykfejl i annoncer, trykte medier mm.

Radisson Blu Scandinavia forbeholder sig ret til at afvise gæster pga. upassende påklædning.
Alle gæster skal være fyldt 18 år.

Betalingsbetingelser og annullering.

Reservationer under 10 personer er tillagt gebyr på kr. 100,- ekskl. moms pr. person.

 

I tilfælde af, at en af aftenens kunstnere melder afbud, grundet sygdom eller lignende, gennemføres arrangementet med erstatnings underholdning. Ved for få bookninger til enkelte datoer, vil vi forsøge at flytte arrangementet til en anden dag. Grunk Event Firmajulefrokost forbeholder sig ret til at sætte mindre grupper ved samme bord.

 

Ved bestilling før 1.9 fremsendes depositumsfaktura på 50% af det bestilte – restbeløb faktureres 60 dage inden arrangementet. Ved bestilling efter 1. september fremsendes faktura på det fulde beløb.

 

Ordren kan justeres op/ned med max 10% af det bestilte antal frem til 60 dage før arrangement. Herefter og frem til 14 dage før arrangementet er der kun muligt at opjustere ordren med op til 10%, dog under forudsætning af at der er ledige pladser. Al justering skal ske skriftligt/elektronisk til bogholderi@grunkevent.dk.

     

Ordreafgiver hæfter for det bestilte jf. ovenstående. Evt. værelses bestillinger følger ovenstående betingelser. Reducering af antal udover ovenstående refunderes ikke af Grunk Event Firmajulefrokost.                                  

 

Grunk Event Firmajulefrokost refunderer ikke pladser for gæster der grundet sygdom, ansættelsesstop eller lignende ikke deltager i arrangementet.

 

Grunk Event Firmajulefrokost forbeholder sig ret til at regulere i tidsplanen, for at imødekomme eventuelle restriktioner fra myndighederne.

 

Skulle det mod forventning ikke være muligt at afholde det bookede arrangement grundet myndighedsrestriktioner, overflyttes det indbetalte beløb til brug for køb af julefrokost i 2023. Ordregivers reguleringer/annulleringer på baggrund af anbefalinger kan ikke lægges til grund for annullering af den indgåede aftale og ordregiver vil have pligt til at betale det fulde kontraktbeløb. Dette gælder også evt. bookede værelser.

 

Grunk Event Firmajulefrokost kan, uden at det er et krav fra myndighedernes side, kræve fremvisning af gyldig test eller lignende ved ankomst til venues. Gæster der ikke kan fremvise test, kan afvises uden refundering af billettens pris.

Stemningsbilleder fra Radisson Blu Scandinavia

Kontakt os for Booking

70 220 940

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed. 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os en besked via nedenstående formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2022

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Radisson Collection Royal

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus