Velkommen til uforglemmelige julefrokoster i København

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Julefrokost i København

Grunk Event Firmajulefrokost er Danmarks største leverandør af eksklusive firmajulefrokoster.
Vi ved at gode julefrokoster ikke kun handler om mad, vin og øl. Gode firmajulefrokoster underholder og inspirerer med omgivelser og hygge for alle medarbejdere.

Hos Grunk Event Firmajulefrokost har vi lang erfaring med at arrangere firmajulefrokoster som medarbejderne ikke glemmer.

 

Få en uforglemmelig firmajulefrokost

Vi er gået sammen med nogle af de bedste og mest professionelle hoteller og venues i København. Sammen med disse kan vi give jeres virksomhed en uforglemmelig julefrokost i fantastiske omgivelser. 

København

Hotel d'Angleterre

Købehavn

Scandic Sluseholmen

Købehavn

Radisson Blu Scandinavia

København

Copenhagen Marriott Hotel

København

Charlottehaven

Kontakt os for Booking

70 220 940

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed. Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg