Firmajulefrokost på
Hotel d'Angleterre

I 2024 kan du opleve:

Sanne Salomonsen

Ida Corr

Martin Brygmann

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Københavns fineste

Traditionen tro byder vi, igen i 2024, velkommen til Firmajulefrokost på Nordeuropas mest eksklusive hotel, Hotel d’Angleterre i København. Grundlagt i 1755, er d’Angleterre en af Københavns mest berømte bygninger.

Jul på Hotel d'Angleterre

Afsløringen af årets julefacade på Hotel d’Angleterre, er nærmest blevet definitionen på Julens komme i København. År efter år tiltrækker det tusinde af mennesker på Kongens Nytorv, så man kan vist roligt sige at julen og d’Angleterre hænger uløseligt sammen.
Grunk Event & Firmajulefrokost tilbyder igen i 2024 en Elegant firmajulefrokost på d’Angleterre. Oplev det ypperligste indenfor mad og faciliteter, sammen med Sanne Salomonsen, Ida Corr, Martin Brygmann og de fantastiske Stagebreakers.

KUN:

1.999,-

pr. person ekskl. moms*

Max. 320 pladser pr. aften. Mulighed for egne lokaler fra 20 – 220 personer med efterfølgende adgang til Palmehaven.

*Prisen er gældende ved reservation af minimum 10 personer. Ved reservation af færre tillægges kr 100,- pr. person.

Klik på den dato der passer dig bedst, for at sende en forespørgsel på de eftertragtede pladser til Firmajulefrokost på Hotel d’Angleterre

22
nov

Fredag

29
nov

Fredag

30
nov

Lørdag

6
dec

Fredag

7
dec

Lørdag

13
dec

Fredag

14
dec

Lørdag

GRØN: Denne dato er stadig ledig

GUL: Denne dato er der kun få pladser tilbage
RØD: Denne dato er UDSOLGT!
BLÅ: Denne dato er endnu ikke åben for salg

Klik på billederne herover for at åbne flyeren som pdf.

Indhold

Firmajulefrokost på d’Angleterre inkluderer:

  • Adgang til et Julepyntet Hotel d'Angleterre fra kl. 17.45
  • Velkomstdrinks fra kl. 18.00
  • Den overdådige traditionelle & utraditionelle Julebuffet fra 18.30
  • Fri øl, vand og vin under middagen frem til sidste udskænkning kl. 01.20
  • Mulighed for tilkøb af drinks i baren
  • Live underholdning med Sanne Salomonsen, Ida Corr, Martin Brygmann, Stagebreakers og DJ
  • Grunk Event & Firmajulefrokost vært
  • Garderobe
  • Bordkort med firmanavn
For yderligere information eller reservation, kontakt: mail@grunkevent.dk eller ring på 70 220 940. Forbehold for trykfejl i annoncer, trykte medier mm.

Hotel d’Angleterre forbeholder sig ret til at afvise gæster pga. upassende påklædning.
Alle gæster skal være fyldt 18 år.

“Brug af euforiserende stoffer vil medføre bortvisning uden refusion”

Betalingsbetingelser og annullering.

Reservationer under 10 personer er tillagt gebyr på kr. 100,- ekskl. moms pr. person.

 

I tilfælde af, at en af aftenens kunstnere melder afbud, grundet sygdom eller lignende, gennemføres arrangementet med erstatnings underholdning. Ved for få bookninger til enkelte datoer, vil vi forsøge at flytte arrangementet til en anden dag. Grunk Event Firmajulefrokost forbeholder sig ret til at sætte mindre grupper ved samme bord.

 

Ved bestilling før 1.9 fremsendes depositumsfaktura på 50% af det bestilte – restbeløb faktureres 60 dage inden arrangementet. Ved bestilling efter 1. september fremsendes faktura på det fulde beløb.

 

Ordren kan justeres op/ned med max 10% af det bestilte antal frem til 14 dage før arrangement. Det er kun muligt at opjustere ordren, såfremt der er ledige pladser. Indtil 60 dage før arrangementet refunderes justerede pladser med 100%. Fra 60 dage før og til 14 dage før refunderes justerede pladser med 50%. Reguleringer senere end 14 dage før arrangementet er ikke muligt. Al justering skal ske skriftligt/elektronisk til bogholderi@grunkevent.dk.

 

Ordreafgiver hæfter for det bestilte jf. ovenstående. Evt. værelses bestillinger følger ovenstående betingelser. Det justerede antal værelser refunderes med 100% frem til 14 dage før arrangementet. Reducering af antal udover ovenstående refunderes ikke af Grunk Event Firmajulefrokost.

 

Grunk Event Firmajulefrokost refunderer ikke pladser for gæster der grundet sygdom, ansættelsesstop eller lignende ikke deltager i arrangementet.

 

Grunk Event Firmajulefrokost forbeholder sig ret til at regulere i tidsplanen, for at imødekomme eventuelle restriktioner fra myndighederne.

 

Skulle det mod forventning ikke være muligt at afholde det bookede arrangement grundet myndighedsrestriktioner, overflyttes det indbetalte beløb til brug for køb af julefrokost i 2024. Ordregivers reguleringer/annulleringer på baggrund af anbefalinger kan ikke lægges til grund for annullering af den indgåede aftale og ordregiver vil have pligt til at betale det fulde kontraktbeløb. Dette gælder også evt. bookede værelser.

 

Indsigelser mod ordrebekræftelsen bedes gjort skriftligt inden 3 dage efter modtagelsen, hvorefter ordren ikke kan annulleres. Indsigelser skal ske på mail@grunkevent.dk.

Hotel d'Angleterre de seneste år

Kontakt os for Booking

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed. Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Central
værkstedet

Aarhus

Nyhed

Nyhed