Vores Team

Morten
Grunk

Direktør, Salg og Kreativ chef

Christoffer Weber | Grunk Event Firmajulefrokost

Christoffer Weber

Backoffice Manager

Juri Carlsson Grunk Event Firmajulefrokost

Juri
Carlsson

Head of Events / Production Manager

Natascha Helweg Grunk Jensen

Junior Event koordinator/afvikler

Christina Jørgensen

Økonomi ansvarlig

Jens
Tandrup

Web + foto + video

Grunk Event Firmajulefrokoster udbyder en bred vifte af stærke julefrokost koncepter på de allerbedste locations og  er Danmarks største leverandør af kvalitets julefrokoster til dansk erhvervs liv.

 

Fra firmaets start har mantraet været – kvalitet til fornuftige og gennemskuelige priser – og vores mangeårige erfaring og evige stræben efter den perfekte fest, gør os til det sikre valg, når I søger kvalitet i samtlige led. Nøglen til vores fortsatte succes og vækst kan nemlig beskrives med 3 ord; kvalitet, kvalitet og atter kvalitet.

 

Vi udsætter ikke vores kunder for kolde fabrikshaller, halvkold diner transportable og svære adgangsforhold. Når vi udvælger LOCATIONS, sikrer vi, at de afholdes på centralt beliggende 4 og 5 stjernede hoteller, som alle kan levere smukt dekorerede og varme lokaler, lokalt tilberedt mad af højeste klasse – og nok af det, og sidst men ikke mindst, uddannet personale, så alle kan slappe af og bare nyde og opleve – sådan mener vi nemlig en rigtig fest skal være!

 

Vi lægger vægt på en åben og ærlig dialog med vores samarbejdspartnere og arbejder som udgangspunkt altid med åbne budgetter, hvilket sikrer en stor grad af gennemsigtighed.  Vi holder hvad vi lover og er medlem af Brancheforeningen Kreativitet & Kommunikation.

 

Når I entrerer med Grunk Event Firmajulefrokoster møder i mennesker med et sprudlende humør, masser af god energi, kreative ideer – og ikke mindst en brændende lyst til at lave præcis det vi gør – nemlig Danmarks bedste firmajulefrokoster!

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

God jul og godt nytår

Vi ses til nye oplevelser i 2023

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus