Velkommen til uforglemmelige julefrokoster i Jylland

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Julefrokost i Jylland

Siden 2016 år har Grunk Event & Firmajulefrokost haft stor succes med at arrangere eksklusive firmajulefrokoster i Aarhus.

I 2023 fortsætter vi succesen med to lækre locations i Aarhus og en fortryllende firmajulefrokost-mulighed på Comwell Kolding.

Aarhus

Comwell Aarhus

Aarhus

Centralværkstedet

Kolding

Comwell Kolding

Hvorfor vælge Grunk Event & Firmajulefrokost?

Det kan godt være, at Grunk Event & Firmajulefrokost har hovedsæde på Sjælland, men vi synes alligevel, at landsdelen med det største areal – som ovenikøbet huser næsten halvdelen af landets befolkning – fortjener de største og bedste julefrokoster.

Derfor arrangerer Grunk Event & Firmajulefrokost også uforglemmelige firmajulefrokoster i Jylland.

Vi tilbyder derfor Jer – de stærke jyske virksomheder – at gøre Jeres julefrokoster uforglemmelige. Uanset om I er til træskovals og grisevæddeløb, skål og skjalden eller blot ønsker en hyggelig julefrokost i kollegers selskab med god (og naturligvis rigelig) julemad og –drikke og underholdning, kan vi levere. Lad os om at arrangere Jeres firmajulefrokost – vi lover, den bliver mindeværdig.

Få en skræddersyet julefrokost i Jylland

Jyder har ry for at være beskedne og afdæmpede gemytter der sætter pris på en hyggelig stund i gode venners lag. Det er en af grundene til, at vi elsker at arrangere julefrokoster i Jylland – jyderne garanterer nemlig altid god og høj stemning.

Vi tager altid udgangspunkt i Jeres ønsker, når vi arrangerer julefrokoster.

Vi sørger altid for at skræddersy julefrokosten til lige netop Jeres virksomhed. Uanset om I er til den gammeldags og traditionelle julefrokost eller ønsker et helt særligt tema, kan vi levere. Vi elsker også at komme med gode råd og interessante og sjove idéer til temaer, hvis I er på bar bund – det er jo Jeres firma og Jeres fest, og derfor sørger vi altid for at involvere Jer i processen, hvis I ønsker det.

For mange kvaler, humøret daler

Vi ved udmærket godt, hvor stressende julemåneden kan være. Og vi ved godt, at det sidste I har lyst til, er at arrangere en stor julefrokost for firmaet. Ikke desto mindre er julefrokosten årets firmabegivenhed der kan bringe kolleger tættere sammen og styrke holdånden (og derved arbejdsindsatsen) på arbejdspladsen. I har ganske enkelt ikke råd til ikke at holde julefrokost – det er en af de ting der bare SKAL findes tid til.

Men hos Grunk Event & Firmajulefrokost synes vi ikke, at det skal slå skår i Jeres jule(frokost)glæde at stresse over at arrangere årets julefrokost. Derfor tager vi altid hånd om det hele.

Vi sørger kort sagt for, at det hele spiller til jeres julefrokost; vi klarer alt fra julemad og –drikke til underholdning og den trælse oprydning.

Unikke locations og dygtige samarbejdspartnere

Hos Grunk Event & Firmajulefrokost elsker vi at være, hvor tingene sker. Vi ved ikke noget bedre end at gøre folk glade ved at arrangere geniale julefrokoster. Derfor er vi også villige til at rejse langt – ja faktisk rundt i hele det mørke Jylland – for at kaste lys over jeres julefrokostarrangement. Vi har selvfølgelig nogle locations, bl.a. i Århus, hvor vi kan opbyde lidt ekstra i form af eksempelvis blændende underholdning, livemusik med store kunstnere osv., men vi går til alle julefrokoster med samme energi og høje festhumør.

I kan læse mere om nogle af vores særlige locations og samarbejdspartnere i Jylland i menuen – eller ved at klikke på billedet til venstre.

 

Altid tårnhøj kvalitet

Vi opretholder en høj, høj kvalitet ved kun at indgå aftaler med de bedste og dygtigste samarbejdspartnere, som vi løbende evaluerer for at give Jeres virksomhed den bedst mulige festoplevelse. Vi har aftaler med nøje udvalgte orkestre og solister der løbende øver sammen, så de altid er klar til at levere høj kvalitet til Jeres julefrokost.

I kan kort sagt være helt sikre på, at Jeres julefrokost er i kyndige hænder, når I overlader opgaven til os.

I skal ikke snyde Jer selv eller Jeres medarbejdere for en uforglemmelig julefrokost i Jylland:

 

Ring til os direkte på telefon +45 70 22 09 40 eller skriv til os på mail@grunkevent.dk.

Vi uddyber gerne, hvordan vi kan gøre Jeres julefrokost til årets begivenhed i firmaet, og vi kommer hellere end gerne med uforpligtende forslag, ideer og tilbud.

Kontakt os for Booking

70 220 940

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed. 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os en besked via nedenstående formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

God jul og godt nytår

Vi ses til nye oplevelser i 2023

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus