Velkommen til uforglemmelige julefrokoster på Sjælland

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Julefrokost i Køge

De fleste ved efterhånden at Grunk Event Firmajulefrokost afholder Københavns bedste julefrokost-arrangementer og de siden 2016 har vi haft stor succes med også at afholde julefrokoster i Køge.

Hvorfor vælge Grunk Event Firmajulefrokost?

Julefrokosten er en fantastisk lejlighed til at lære kollegaerne bedre at kende og til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Derfor kalder vi ofte julefrokoster for afslappet teambuilding. I mere end 7 år har vi bragt kollegaer tættere sammen ved at arrangere uforglemmelige julefrokoster i hele Danmark, og vi kan i dag med stolthed kalde os den største leverandør af julefrokoster til det danske erhvervsliv.

Hos Grunk Event  Firmajulefrokost glæder vi os til at arrangere julefrokoster på resten af Sjælland. Vi har før afholdt events og fester i disse områder og vi ved at sjællanderne og øboerne kan lide at feste og hygge igennem – og det er lige præcis det en Grunk Event Firmajulefrokost går ud på.

Vi tager nemlig det at arrangere en julefrokost meget seriøst og garanterer uovertruffen kvalitet i alle led – lige fra location, mad og drikke til underholdning og service.

Køge

Comwell Køge Strand

Vi ordner det hele

Vi forstår om nogen, hvor stressende juletravlheden kan være for jeres firma, når de sidste sager skal lukkes, og de sidste punktummer skal sættes før juleferien. Vi ønsker ikke, at I også skal stresse over at arrangere årets fest for medarbejdere og kolleger, og derfor påtager vi os altid alt ansvar for at arrangere uforglemmelige firmajulefrokoster. Det eneste vi forlanger af jer, er følgende:

Mød op, nyd julefrokostånden med alt der dertil hører af god mad og drikke og sørg for at få en hyggelig og festlig aften og nat.

Vi sørger for at skabe de perfekte rammer om jeres julefrokost. Vi samarbejder f. eks med steder der leverer mad af høj, høj gastronomisk kvalitet, og vi garanterer, at der vil være professionelle bartendere der kender forskellen på rystet og omrørt, hvis det er det, I ønsker. Vi holder styr på det hele, mad, drikke, underholdning og dekorationer, og efterfølgende tager vi os naturligvis hurtigt og effektivt af oprydningen

Vi tager altid udgangspunkt i Jeres ønsker og uanset om I ønsker en ordinær julefrokost med snaps og overdådigt julefrokostbord eller mere specielle temaer, garanterer vi, at I kommer ud på lidt af et eventyr, når I booker julefrokoster hos Grunk Event Firmajulefrokost.

Vi glæder os til at feste med Jer, til Danmarks smukkeste julefrokoster på Sjælland.

 

Vi gør jeres julefrokost til et eventyr

Ingen opgave er for stor eller lille til Grunk Event Firmajulefrokost – vi går til enhver opgave med lige stor entusiasme og festglæde. Vi har arrangeret julefrokoster for nogle af de største virksomheder i Danmark. Vi har leveret underholdning med navne som Joey Moe, Infernal, Rasmus Walter, Shaka Loveless m.fl., og vi har arrangeret små hyggelige julefrokoster med intimitet og nærvær. Vi forsøger altid at gøre julefrokoster på Sjælland til et eventyr for jeres virksomhed – uanset jeres budget.

Vi synes ikke, at I skal snyde jer selv for en uforglemmelig julefrokost:

Ring til os direkte på telefon +45 70 22 09 40 eller skriv til os på mail@grunkevent.dk, hvis I gerne vil høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres julefrokost til årets begivenhed. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Kontakt os for Booking

70 220 940

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed. 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os en besked via nedenstående formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg