Cookie og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Dette website ejes og vedligeholdes af:

Grunk Event & Firmajulefrokost
Axeltorv – Østerparken 16 1. tv, 2630 Taastrup
Tlf: + 45 70 220 940
mail@grunkevent.dk
Cvr.nr: 29778655
Bank: BankNordik

1. Sådan bruger vi personoplysninger
Der bliver aldrig givet personlige oplysninger til tredjepart, medmindre du selv giver et helt konkret og udtrykkeligt tilsagn hertil. Vi samler heller aldrig personoplysninger, medmindre du selv har givet os oplysningerne i forbindelse med en registrering, et køb eller ved at deltage i en undersøgelse.

1.1 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. De personlige oplysninger bliver gemt på computere, der har begrænset adgang, og de er placeret i faciliteter med øget kontrol. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at vores brugeroplysninger bliver håndteret forsvarligt samt under hensyntagen til de rettigheder, du har som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der vil altid være en risiko forbundet med dette, hvis andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Det er således på eget ansvar, du afgiver dine personlige oplysninger.

Grundet den stigende hastighed, internettet udvikler sig med, kan der opstå behov for at ændre i vores behandling af personoplysninger. Derfor er vi nødsaget til at forbeholde os retten til at opdatere og ændre i de nuværende retningslinjer for, hvordan personoplysninger behandles. Dog vil vi altid skilte med eventuelle rettelser – de vil kunne findes på denne side, såfremt der sker ændringer.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplysninger omkring, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger, der behandles om dig via denne side, ikke er rigtige eller er vildledende, har du ret til at kræve, at de bliver slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid kræve, at dine oplysninger bliver slettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, såfremt dette ønskes. Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger samt data. Klagen skal indgives til Datatilsynet (jf. persondataloven § 58, stk. 1).

2. Cookies:

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2022

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Radisson Collection Royal

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus