Zididada er en dansk popgruppe, der blev dannet i 1997 af Jimmy Colding og Danny Linde. Gruppen har opnået popularitet med sange som “Zididada Day”, “Walking On Water” og “Happy Fool”, ligesom de stillede op med sangen “Prinsesse” til Dansk Melodi Grand Prix 2004 og fik en andenplads.

 

Deres seneste album Fix Your Heart udkom i foråret 2013. Herefter udkom singlen “Lå Lå Lå” i 2017 – og blev i 2019 efterfulgt af singlerne “Pir i byen” og “Digital Total ‘Kærlighed'”. I sommeren 2017 blev hittet “Zididada Day” remixet af Cutfather og HYDERATE til P4-programmet “Take Off”.

Se uddrag af musikvideo til "Walking On Water" her

Zididada kan opleves her i 2021

Radisson Collection Royal

København

Winter Wonderland på Radisson Blu Scandinavia 2022 | Grunk Event Firmajulefrokost
Radisson Blu Scandinavia

København

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg