Ankerstjerne er en dansk sanger, rapper, sangskriver og producer. Han er blandt andet kendt for hits’ene “Mit Navn I Lys” og “Revolver”.

 

Udover at producere sine egne hits, har Ankerstjerne været en uhyre aktiv og succesfuld sangskriver for og sammen med andre danske kunstnere.

Sammen med Burhan G har han bl.a. skrevet hits som “Din For Evigt”, “Kalder Mig Hjem” og “Karma”, og med Rasmus Seebach har han ud over “1000 År” hvorpå han selv medvirker, været komponist på blandt andet “Olivia”,  “Øde Ø” og “Millionær”

 

Han har af flere omgange været den mest spillede komponist i Danmark, og har to gange vundet prisen som “Årets Sangskriver” ved DMA for samarbejdet med Seebach-brødrene.

Se uddrag af musikvideo til "Mit Navn I Lys" her

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg