Firmajulefrokost på Charlottehaven

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få festen for Jer selv

Grunk Event & Firmajulefrokost tilbyder igen i 2022 muligheden for at holde firmajulefrokost på Charlottehaven i København – HELT FOR JER SELV!

Jul på Charlottehaven

”Vi er 200 og vi vil gerne holde firmajulefrokost for os selv”

De senere år har vi flere og flere gange hørt ovenstående. I 2019 tog vi derfor konsekvensen i København og I år gentager vi succesen med at tilbyde firmajulefrokoster på Charlottehaven til priser fra 1.099,- ekskl. moms pr. person ved minimum 200 personer. Prisen inkluderer liveband, lyd & lys produktion, DJ, afvikler, velkomstdrink, lækker julemad, mandelgave, øl, vand og vin hele aftenen samt smuk juledekoreret sal.

 

I får den fulde pakke, i vores vanlige kvalitet, og ønsker i at tilkøbe ekstra underholdning, fri bar eller lignende, er der rig mulighed for dette.

FRA KUN

1.249,-

pr. person ekskl. moms*

Klik på den dato der passer dig bedst, for at sende en forespørgsel på de eftertragtede pladser til Firmajulefrokost på Charlottehaven.

11
nov

Fredag

18
nov

Fredag

19
nov

Lørdag

25
nov

Fredag

26
nov

Lørdag

2
dec

Fredag

3
dec

Lørdag

9
dec

Fredag

10
dec

Lørdag

16
dec

Fredag

GRØN: Denne dato er stadig ledig

GUL: Denne dato er der kun få pladser tilbage
RØD: Denne dato er UDSOLGT!
BLÅ: Denne dato er endnu ikke åben for salg

Klik på billederne herover for at åbne flyeren som pdf.

Indhold

Firmajulefrokost på Charlottehaven inkluderer:

For yderligere information eller reservation, kontakt: mail@grunkevent.dk eller ring på 70 220 940. Forbehold for trykfejl i annoncer, trykte medier mm.

Charlottehaven forbeholder sig ret til at afvise gæster pga. upassende påklædning.
Alle gæster skal være fyldt 18 år.

Betalingsbetingelser og annullering.

Reservationer under 10 personer er tillagt gebyr på kr. 100,- ekskl. moms pr. person.

I tilfælde af, at en af aftenens kunstnere melder afbud, grundet sygdom eller lignende, gennemføres arrangementet med erstatnings underholdning. Ved for få bookninger til enkelte datoer, vil vi forsøge at flytte arrangementet til en anden dag. Grunk Event Firmajulefrokost forbeholder sig ret til at sætte mindre grupper ved samme bord.

Ved bestilling før 1.9 fremsendes depositumsfaktura på 50% af det bestilte – restbeløb faktureres 60 dage inden arrangementet. Ved bestilling efter 1. september fremsendes faktura på det fulde beløb.

Ordren kan justeres op/ned med max 10% af det bestilte antal frem til 60 dage før arrangement. Herefter og frem til 14 dage før arrangementet er der kun muligt at opjustere ordren med op til 10%, dog under forudsætning af at der er ledige pladser. Al justering skal ske skriftligt/elektronisk til bogholderi@grunkevent.dk.

Ordreafgiver hæfter for det bestilte jf. ovenstående. Evt. værelses bestillinger følger ovenstående betingelser. Reducering af antal udover ovenstående refunderes ikke af Grunk Event Firmajulefrokost.

Grunk Event Firmajulefrokost refunderer ikke pladser for gæster der grundet sygdom, ansættelsesstop eller lignende ikke deltager i arrangementet.

Grunk Event Firmajulefrokost forbeholder sig ret til at regulere i tidsplanen, for at imødekomme eventuelle restriktioner fra myndighederne.

Skulle det mod forventning ikke være muligt at afholde det bookede arrangement grundet myndighedsrestriktioner, vil Grunk Event Firmajulefrokost søge hjælpepakker til hel eller delvis dækning af arrangementet. Såfremt Grunk Event Firmajulefrokost ikke kan opnå hel eller delvis dækning via hjælpepakker, er ordreafgiver forpligtiget til at afregne som om arrangementet var afholdt. Ordreafgivers reguleringer/annulleringer på baggrund af anbefalinger kan ikke lægges til grund for annullering af den indgåede aftale og ordregiver vil have pligt til at betale det fulde kontraktbeløb. Øvrige betingelser på

Grunk Event Firmajulefrokost kan, uden at det er et krav fra myndighedernes side, kræve fremvisning af gyldig test eller lignende ved ankomst til venues. Gæster der ikke kan fremvise test, kan afvises uden refundering af billettens pris.

Stemningsbilleder fra Charlottehaven

Kontakt os for Booking

70 220 940

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed. 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os en besked via nedenstående formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2022

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Radisson Collection Royal

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus