Charlottehaven

En oase på Østerbro

Grunk Event & Firmajulefrokost tilbyder igen i 2021 muligheden for at holde firmajulefrokost på Charlottehaven i København – HELT FOR JER SELV!

 

Charlottehaven er en lille Oase på Østerbro i København, skabt af den berejste entreprenør Finn Harald Simonsen som syntes København manglede et hotel for de som havde brug for bo der i længere perioder.  Et sted der kombinerede hjemmets hyggelige base med hotellets høje facilitets- og serviceniveau. Den entreprenante herre besluttede derfor at sætte handling bag tankerne og resultatet stod klar i maj 2004. Finn Harald Simonsen opkaldte hotellet efter sin kone, Charlotte Bergsøe Simonsen.

 

I 2020 kom The Tower til, og både The Tower og The Garden er tegnet af arkitekterne Lundgaard og Tranberg, og haven er anlagt af landskabsarkitekt Stig Anderson. Byggeriet har ved flere lejligheder modtaget hæder og anerkendelse, bl.a. er Charlottehaven præmieret af Københavns Kommune, har modtaget Bygherreprisen og været nomineret til Mies van der Rohe prisen – bygningskunstens nobelpris.

Arkitekturen er en smuk og luksuriøs ramme, men det er stemningen, der er er afgørende for den oplevelse, som Charlottehaven gerne vil give sine gæster! Her er luksus er ikke tjenere med butterflymen ægte luksus i øjenhøjde, gennem nærvær og et uformelt miljø med højt til loftet. 

Jul på Charlottehaven

Når Grunk Event & Firmajulefrokost afholder firmajulefrokost på Charlottehaven er det med mulighed for at virksomheder kan få festen helt for sig selv.

De seneste år har vi flere og flere gange hørt virksomheder udtale;

”Vi er 200 og vi vil gerne holde firmajulefrokost for os selv”

 

Siden 2019 har vi derfor tilbudt firmajulefrokoster på Charlottehaven for op til 350 personer, til priser fra 1.099,- ekskl. moms pr. person. Prisen inkluderer liveband, lyd & lys produktion, DJ, afvikler, velkomstdrink, lækker julemad, mandelgave, øl, vand og vin hele aftenen samt smuk juledekoreret sal.

 

I får den fulde pakke, i vores vanlige kvalitet, og ønsker i at tilkøbe ekstra underholdning, fri bar eller lignende, er der rig mulighed for dette.

 

Stemningsbilleder fra Charlottehaven

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2021

Hotel
d'Angleterre

København

Radisson Collection Royal

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Comwell Copenhagen Portside

København

Charlottehaven

København

Scandic
Sluseholmen

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus