Shaka Loveless

Shaka Loveless er spillemand af hele sit hjerte, og der er dømt ren uforfalsket spilleglæde fra start til slut, når han træder på scenen.

 

Med gennembrudshittet “Tomgang” fra 2012, sparkede Shaka døren ind i hele Danmark, og han har siden fodret danskerne med kæmpehits som “Ikke Mere Tid”, “2 Mod Verden”, og den The Clash inspirerede duet “I Nat er Vi Ladt” med Simon Kvamm på gæstevokal.

 

Han er søn af en dansk mor og en amerikansk far, født i Aarhus, men opvokset på Ibiza, i Silkeborg og i Alken ved Skanderborg. Shaka Loveless er vokset op i sammensmeltningen mellem landegrænser og kulturer, og netop denne fusion finder kanalisering i hans musik. Han repræsenterer en umiddelbar kærlighed til popmusikken og en åbenlys dedikation til ærlige og selvreflekterende tekster, med et tvist af reggae og dancehall. Mellem Silkeborgs slugter og palmerne på Ibiza er Shakas ukuelige spilleglæde skudt op for fuld volumen.

 

Shaka Loveless’ dna er sammensat af bundærlig spilleglæde, dygtigt håndværk og en ukrukket energi, som kommer direkte fra hjertet.

Se uddrag af musikvideo med Shaka Loveless

Shaka Loveless kan opleves her i 2021

Comwell Copenhagen Portside

København

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg