Shaka Loveless

Shaka Loveless er spillemand af hele sit hjerte, og der er dømt ren uforfalsket spilleglæde fra start til slut, når han træder på scenen.

 

Med gennembrudshittet “Tomgang” fra 2012, sparkede Shaka døren ind i hele Danmark, og han har siden fodret danskerne med kæmpehits som “Ikke Mere Tid”, “2 Mod Verden”, og den The Clash inspirerede duet “I Nat er Vi Ladt” med Simon Kvamm på gæstevokal.

 

Han er søn af en dansk mor og en amerikansk far, født i Aarhus, men opvokset på Ibiza, i Silkeborg og i Alken ved Skanderborg. Shaka Loveless er vokset op i sammensmeltningen mellem landegrænser og kulturer, og netop denne fusion finder kanalisering i hans musik. Han repræsenterer en umiddelbar kærlighed til popmusikken og en åbenlys dedikation til ærlige og selvreflekterende tekster, med et tvist af reggae og dancehall. Mellem Silkeborgs slugter og palmerne på Ibiza er Shakas ukuelige spilleglæde skudt op for fuld volumen.

 

Shaka Loveless’ dna er sammensat af bundærlig spilleglæde, dygtigt håndværk og en ukrukket energi, som kommer direkte fra hjertet.

Se uddrag af musikvideo med Shaka Loveless

Shaka Loveless kan opleves her i 2021

Comwell Copenhagen Portside

København

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

God jul og godt nytår

Vi ses til nye oplevelser i 2023

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus