Barbara Moleko

Barbara Moleko (født Barbara Boitumelo Aersoe i 1986) er en dansk sangerinde og sangskriver. Hun udgav sit debutalbum, Lykken er… i 2012, som gav hende hittet “Dum for dig”. I 2015 udkom hendes andet album, Bapsz, hvorfra “Gør mig lykkelig” blev et stort radiohit.  Hun er desuden kendt for at være med på nummeret “Helt min egen” sammen med L.O.C..

 

Hendes første solo album Lykken er… udkom den 17. september 2012 og har fået både fire og fem stjerner af pressens musikanmeldere.

Barbara Moleko udsendte sit andet album, Bapsz i juni 2015. Albummets første single “Gør mig lykkelig” var den tredje mest spillede sang samlet set på P3 og P4 i 2015.

Se uddrag af musikvideo med Barbara Moleko

Barbara Moleko kan opleves her i 2021

Comwell Køge Strand

Køge

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg