Mads Langer Clausen (født 14. januar 1984 i Aabenraa) er en dansk sanger og sangskriver.

 

Mads Langers første single “Breaking News” udkom i oktober 2005 og blev Ugens Uundgåelige på P3. I marts 2006 kom debutalbummet Attention Please, som er produceret af skibonitten Søren Balsner fra Carpark North.[kilde mangler] Samme år spillede Mads Langer – ligesom året forinden – ved SPOT Festival, hvor en talentspejder var fløjet ind for at se ham. Talentspejderen var begejstret, og på hans opfordring flyttede Mads Langer til New York og Los Angeles i en periode. Her skrev han sit andet album Mads Langer, som udkom i februar 2009 og rummer nummeret “Fact-Fiction”. I samme periode var han på turné med Tim Christensen.

 

I 2013 var Mads Langer den tredje mest spillede danske komponist i Danmark ifølge KODA.

Se uddrag af musikvideo med Mads Langer

Mads Langer kan opleves her i 2021

Hotel d'Angleterre

København

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg