Mads Langer Clausen (født 14. januar 1984 i Aabenraa) er en dansk sanger og sangskriver.

 

Mads Langers første single “Breaking News” udkom i oktober 2005 og blev Ugens Uundgåelige på P3. I marts 2006 kom debutalbummet Attention Please, som er produceret af skibonitten Søren Balsner fra Carpark North.[kilde mangler] Samme år spillede Mads Langer – ligesom året forinden – ved SPOT Festival, hvor en talentspejder var fløjet ind for at se ham. Talentspejderen var begejstret, og på hans opfordring flyttede Mads Langer til New York og Los Angeles i en periode. Her skrev han sit andet album Mads Langer, som udkom i februar 2009 og rummer nummeret “Fact-Fiction”. I samme periode var han på turné med Tim Christensen.

 

I 2013 var Mads Langer den tredje mest spillede danske komponist i Danmark ifølge KODA.

Se uddrag af musikvideo med Mads Langer

Mads Langer kan opleves her i 2021

Hotel d'Angleterre

København

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Central
værkstedet

Aarhus

Nyhed

Nyhed