Papkasseshow startede som gademusikanter på strøget i København. De fortsatte via cafeer til spillesteder og festivaler blandt andet gentagne optrædener på Roskilde, Skanderborg og Langeland. Papkasseshow har de sidste 15 år optrådt til utallige firmafester, konferencemiddage, jubilæer og private sammenkomster med imellem 20 og 8.000 gæster.

 

Papkasseshow har udgivet en masse CD’er, de toppede hitlisterne med sange som Kylling Softice og Pølser, Verdens Korteste Rap og modtog en guldplade for deres version af Søren Kragh Jacobsens “Kender du det” (også kendt som: “Mona, Mona”). Sangen er senere genudgivet på en række af div. opsamlingsalbums. Sidst har Papkasseshow gæster Tv2’s Go’ Morgen Danmark med sangen “Sten Kost og Curlingpiger” og ikke mindst med hyldessangen til det danske fodboldlandshold deltagelse i Europamesterskabet med sangen Nazdorovjo (skrål).

Papkasseshow til Grunk Event julefrokost

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg