Monique Spartalis (født 16. februar 1966) er en dansk sangerinde, der i den forbindelse blot bruger Monique som kunstnernavn. Musikalsk bevæger hun sig indenfor genrerne Pop, Soul, Gospel, Disco og RnB.

 

I 1991 udkommer hendes solodebutalbum ”Shadows” på Polygram records. Albummet med singlehittet ”Tell me why” bliver den bedst sælgende danske debut i 1991. Monique har udover ”Shadows” (1991) efterfølgende udgivet : “Guilty” (1994), “The Woman For You” (1998), “Believer” (2006) og “Grateful” (2012). Hun medvirker også på flere børneudgivelser. Mest kendt er nok ”Min Kat Den Danser Tango” og ” Cruella De Ville”. Det er også Monique der synger titelsangen fra den danske udgave af Walt Disneys tegnefilm Pocahontas ”Vindens farver”.

Se uddrag af musikvideo med Monique

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg