Aura Dione er en dansk sanger og sangskriver med færøske, spanske, franske og danske rødder. I 2001 deltog hun som 16-årig i den første danske sæson af Popstars. Hun debuterede efterfølgende med albummet “Columbine”.

 

Aura udgav sit andet album, “Before the Dinosaurs”, i november 2011. Singleforløberen, “Geronimo” gik ind som #1 på hitlisten i Tyskland, og blev samtidig også hendes første #1-hit i Danmark. Det er første gang, en dansker er gået direkte ind som #1 på singlehitlisten i Tyskland.

 

Hendes seneste album “Life of a Rainbow” udkom i efteråret 2022. På dette genfortolker AURA nogle af sine bedste sange sammen med helt nye.

Se uddrag af musikvideo med Aura Dione

Aura Dione kan opleves her i 2021

Comwell Kolding

Kolding

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg