Søren Sko (født Søren Svenninggaard 4. juli 1963 i Aalborg) er en dansk sanger og komponist, bedst kendt som den ene halvdel af duoen Sko/Torp. Kunstnernavnet Søren Sko opstod som et kælenavn, da faren var skomager i Hammel.


Under en jamsession på Aarhus Universitet mødte han guitaristen og keyboardspilleren Palle Torp. De to musikere dannede gruppen Sko/Torp i 1989. Pladeselskabet Sonet var tilbageholdende med at udgive debutalbummet On a Long Lonely Night, da de ikke mente et engelsksproget album ville blive en kommerciel succes.

 

Først da Sanne Salomonsen – hvis daværende mand Mats Ronander havde produceret albummet – pressede på over for pladeselskabets chef, blev albummet udgivet i 1990. On a Long Lonely Night endte med at sælge over 200.000 eksemplarer, og i 1991 blev duoen hædret med prisen som Årets nye danske navn ved Dansk Grammy, mens Søren Sko blev Årets danske sanger

Se uddrag af musikvideo med Søren Sko

Søren Sko kan opleves her i 2021

Comwell Kolding

Kolding

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

God jul og godt nytår

Vi ses til nye oplevelser i 2023

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus