Copenhagen Marriott Hotel

5-stjernet hotel langs vandet

Grunk Event & Firmajulefrokost er utroligt glade for at kunne tilbyde eksklusive Firmajulefrokoster på Copenhagen Marriott Hotel på Kalvebod Brygge i København. Vi har tidligere afholdt nogle fantastiske arrangementer på netop dette hotel, og nu er det tilbage på programmet. 

 

DANMARKS STØRSTE

Copenhagen Marriott Hotel er Danmarks største 5 stjernede hotel, og tilhører Marriott International, der er verdens største hotelkæde målt på antal værelser. Med mere end 1.4 million værelser fordelt på over 7.500 hoteller i mere end 130 lande er der i sandhed tale om en mastodont og størrelse er i det hele taget noget der går igen på dette hotel. Hotellet er kendt for at havde nogle af de største værelser i København, og når der pyntes op til jul på Marriott er det med et gigantisk juletræ i den smukke foyer. 

Copenhagen Marriott Hotel er designet af PLH arkitekter og var det første hotel i Marriott kæden, i Skadinavien, de det blev indviet i 2001.  I 2003 blev der lavet en TV-serie om hotellet under navnet “Hotellet på Bryggen”. 

 

Hotellet ligger smukt placeret langs vandkanten, kun 10 minutters gang fra Rådhuspladsen.

Jul på Copenhagen Marriott Hotel

Når Grunk Event & Firmajulefrokost  slår dørene op til firmajulefrokost på Marriott, venter der gæsterne et imponerende og smukt dekoreret hotel, og et særdeles oplagt personale.

 

Vi byder på top-underholdning med Shaka Loveless, Zididada og Dr. Bombay. Sammen med vores fantastiske Stagebreakers, vores dygtige DJ og et veloplagt personale skal vi nok sørge for en gedigen julefest, med alt hvad hjertet kan begære af lækker julemad og fantastisk julestemning.

 

Vi glæder os til at se Jer!

Stemningsbilleder fra Marriott

Jul på d'Angleterre i 2024

Grunk Event Firmajulefrokost tilbyder igen i 2024 en Elegant firmajulefrokost på d’Angleterre.

Oplev det ypperligste indenfor mad og faciliteter, sammen med Sanne Salomonsen, Ida Corr, Martin Brygmann og de fantastiske Stagebreakers.

Læs mere og se ledige datoer ved at klikke på knappen til højre

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg