Copenhagen Marriott Hotel

5-stjernet hotel langs vandet

Grunk Event & Firmajulefrokost er utroligt glade for igen at kunne tilbyde eksklusive Firmajulefrokoster på Copenhagen Marriott Hotel på Kalvebod Brygge i København. Vi har tidligere afholdt nogle fantastiske arrangementer på netop dette hotel, og nu er det tilbage på programmet. 

 

 

DANMARKS STØRSTE

Copenhagen Marriott Hotel er Danmarks største 5 stjernede hotel, og tilhører Marriott International, der er verdens største hotelkæde målt på antal værelser. Med mere end 1.4 million værelser fordelt på over 7.500 hoteller i mere end 130 lande er der i sandhed tale om en mastodont og størrelse er i det hele taget noget der går igen på dette hotel. Hotellet er kendt for at havde nogle af de største værelser i København, og når der pyntes op til jul på Marriott er det med et gigantisk juletræ i den smukke foyer. 

 

Copenhagen Marriott Hotel er designet af PLH arkitekter og var det første hotel i Marriott kæden, i Skadinavien, de det blev indviet i 2001.  I 2003 blev der lavet en TV-serie om hotellet under navnet “Hotellet på Bryggen”. 

 

Hotellet ligger smukt placeret langs vandkanten, kun 10 minutters gang fra Rådhuspladsen.

Jul på Copenhagen Marriott Hotel

Når Grunk Event & Firmajulefrokost  slår dørene op til firmajulefrokost på Marriott, venter der gæsterne et imponerende og smukt dekoreret hotel, og et særdeles oplagt personale.

 

Vi serverer en lækker julebuffet og sætter festen i gang med L.I.G.A, Johnny Deluxe og Zindy Laursen, som dækkes op af de fantastiske Stagebreakers og vores hus DJ. 

 

Vi glæder os til at byde Jer velkommen på Bryggen.

Stemningsbilleder fra Marriott

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

God jul og godt nytår

Vi ses til nye oplevelser i 2023

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus