Centralværkstedet

Historiske rammer midt i Aarhus

Grunk Event & Firmajulefrokost er stolte af, for 7. år i træk, at kunne byde velkommen til Firmajulefrokost på det gamle jernbaneværksted Centralværkstedet i hjertet af Aarhus.

Da Jernbaneværkstedet blev bygget i år 1862 var det ikke tiltænkt konferencer, messer, events og intimkoncerter, men derimod store tog og mænd med store overarme og tilsværtede ansigter. Fra 1867 blev det hovedværksted for de jysk-fynske statsbaner og da DSB blev stiftet i år 1880, fik værkstedet navnet De Danske Statsbaners Centralværksted – i daglig tale Centralværkstedet.  

Centralværkstedet var i mange år en af de vigtigste arbejdspladser for Aarhus og i år 1949 var der ca. 1.850 ansatte.

Det antal faldt støt op gennem årene, hvor overgangen til diesel-lokomotiver krævede mindre vedligeholdelse og i år 1990 blev Centralværkstedet delvist nedlagt. I år 2009 satte DSB lokalerne til salg og i april 2012 blev dørene til Aarhus’ nye oplevelseshus slået op. 

Centralværkstedet i dag

I dag står Centralværkstedet fuldstændig renoveret, og det historiske lokale fremstår på samme tid moderne og klassisk – råt og hyggeligt.

Jul på Centralværkstedet​

Når Grunk Event & Firmajulefrokost slår dørene op til firmajulefrokost på Centralværkstedet, venter der gæsterne en smukt dekoreret festsal, med historiske billeder, synlige stålbjælker og ikke mindst et kæmpe juletræ.

Kontakt os for Booking

70 220 940

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed. 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os en besked via nedenstående formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg