Scandic
Sluseholmen

4 stjernet luksus på Slusen

Scandic Sluseholmen er et farverigt 4-stjernet hotel kun 5 km fra Købehavns centrum. Et topmoderne konferencehotel beliggende på det tidligere industriområde ved Slusen og Sjællandsbroen. Området blev anlagt i 1940’erne ved hjælp af opfyldning, hvilket bl.a. gjorde farvandet Kalveboderne mellem Sjælland og Amager betydeligt smallere.

 

Hotellet stod færdig i 2003 under navnet Clarion Hotel Copenhagen. Hotellet bød på fra starten på fine konferencefaciliteter, men i 2008 valgte man at udbygge hotellet med en decideret kongres-tilbygning, med 3 store fleksible ”Congress Halls” der kan lægges sammen og rumme op til 700 personer.

 

I 2011 overtog First Hotels hotellet, der er opført i natursten, mørk granit, rustfrit stål og masser af glas. Indvendigt finder man en lys og venlig indretning med træ, møbler og en udbredt leg med farverne. Køkkenet har nordiske rødder, og måltiderne tilberedes med årstidens bedste ingredienser.

 

I 2018 fik hotellet endnu en gang nye ejere, idet det blev Scandics hotel nr. 24 i Danmark, og nu går under navnet Scandic Sluseholmen.

Jul på Scandic Sluseholmen

Vær med, når vi endnu engang inviterer til et brag af en julefrokost på Scandic Sluseholmen.

 

Med højt til loftet, moderne lokaler med plads til 400 personer, samt en placering tæt på offentlig transport skaber vi de perfekte rammer for alletiders julefrokost. Vores fremragende kokke sammensætter en lækker julemenu med respekt for traditionerne, men med plads til nytænkte klassikere, altid med fokus på gode, lokale råvarer.

 

I 2024 kan skruer vi helt op for festlighederne og I kan glæde Jer til topunderholdning med Emil Stabil, Martin Brygmann, Back to Back, Barcode Brothers & Stagebreakers

 

Så klik på knappen til højre for at læse mere og se ledige datoer, så I kan sikre Jer en fantastisk firmajulefrokost i hyggelige omgivelser bare 5 km fra Københavns centrum.

Stemningsbilleder fra Scandic Sluseholmen

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg