Scandic
Sluseholmen

Jul på Slusen

Scandic Sluseholmen er et farverigt 4-stjernet hotel kun 5 km fra Købehavns centrum. Et topmoderne konferencehotel beliggende på det tidligere industriområde ved Slusen og Sjællandsbroen. Området blev anlagt i 1940’erne ved hjælp af opfyldning, hvilket bl.a. gjorde farvandet Kalveboderne mellem Sjælland og Amager betydeligt smallere.

 

Hotellet stod færdig i 2003 under navnet Clarion Hotel Copenhagen. Hotellet bød på fra starten på fine konferencefaciliteter, men i 2008 valgte man at udbygge hotellet med en decideret kongres-tilbygning, med 3 store fleksible ”Congress Halls” der kan lægges sammen og rumme op til 450 personer.

 

I 2011 overtog First Hotels hotellet, der er opført i natursten, mørk granit, rustfrit stål og masser af glas. Indvendigt finder man en lys og venlig indretning med træ, møbler og en udbredt leg med farverne. Køkkenet har nordiske rødder, og måltiderne tilberedes med årstidens bedste ingredienser.

I 2018 fik hotellet endnu en gang nye ejere, idet det blev Scandics hotel nr. 24 i Danmark, og nu går under navnet Scandic Sluseholmen.

Jul på Scandic Sluseholmen

Vær med, når vi endnu engang inviterer til et brag af en julefrokost på Scandic Sluseholmen.

Vi sørger for god stemning i hyggelige omgivelser tæt på vandet og bare 5 km fra Københavns centrum.

 

Med højt til loftet, moderne lokaler med plads til 400 personer, samt en placering tæt på offentlig transport skaber vi de perfekte rammer for alletiders julefrokost. Vores fremragende kokke sammensætter en lækker julemenu med respekt for traditionerne, men med plads til nytænkte klassikere, altid med fokus på gode, lokale råvarer.

 

I 2022 kan skruer vi helt op for festlighederne og I kan glæde Jer til topunderholdning med Nabiha, Djämes Braun og altid festglade Zididada

 

Ses vi til årets julefrokost?

Stemningsbilleder fra Scandic Sluseholmen

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2022

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Radisson Collection Royal

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus