Scandic
Sluseholmen

Få festen for Jer selv

Scandic Sluseholmen er et farverigt 4-stjernet hotel kun 5 km fra Købehavns centrum. Et topmoderne konferencehotel beliggende på det tidligere industriområde ved Slusen og Sjællandsbroen. Området blev anlagt i 1940’erne ved hjælp af opfyldning, hvilket bl.a. gjorde farvandet Kalveboderne mellem Sjælland og Amager betydeligt smallere.

 

Hotellet stod færdig i 2003 under navnet Clarion Hotel Copenhagen. Hotellet bød på fra starten på fine konferencefaciliteter, men i 2008 valgte man at udbygge hotellet med en decideret kongres-tilbygning, med 3 store fleksible ”Congress Halls” der kan lægges sammen og rumme op til 700 personer.

 

I 2011 overtog First Hotels hotellet, der er opført i natursten, mørk granit, rustfrit stål og masser af glas. Indvendigt finder man en lys og venlig indretning med træ, møbler og en udbredt leg med farverne. Køkkenet har nordiske rødder, og måltiderne tilberedes med årstidens bedste ingredienser.

 

I 2018 fik hotellet endnu en gang nye ejere, idet det blev Scandics hotel nr. 24 i Danmark, og nu går under navnet Scandic Sluseholmen.

Jul på Scandic Sluseholmen

Grunk Event & Firmajulefrokost har afholdt masser af fantastiske fester på dette hotel og tilbyder nu virksomheder muligheden for at få ”hotellet” helt for sig selv til deres næste firmajulefrokost.

 

”Vi er 250 og vi vil gerne holde firmajulefrokost for os selv”

De senere år har vi flere og flere gange hørt ovenstående. I 2019 tog vi derfor konsekvensen i København og tilbød firmajulefrokoster om en lukket fest på Scandic Sluseholmen. I år gentager vi succesen og kan tilbyde firmajulefrokoster på Scandic Sluseholmen til priser fra 999,- ekskl. moms pr. person ved minimum 200 personer.

 

Prisen inkluderer liveband, lyd & lys produktion, DJ, afvikler, velkomstdrink, lækker julemad, mandelgave, øl, vand og vin hele aftenen samt smuk juledekoreret sal. I får den fulde pakke, i vores vanlige kvalitet, og ønsker i at tilkøbe ekstra underholdning, fri bar eller lignende, er der rig mulighed for dette.

 

 

Stemningsbilleder fra Scandic Sluseholmen

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2021

Hotel
d'Angleterre

København

Radisson Collection Royal

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Comwell Copenhagen Portside

København

Charlottehaven

København

Scandic
Sluseholmen

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus