I 2003 galoperede fire, unge gutter ind på hitlister og radiobølger siddende på toppen af en vis, ikonisk elskovspony. Noam, Jakob, Søren og Morten overhalede ganske enkelt tidens seriøse miner og ”tude-rockere” indenom med charme, selvtillid og noget så frækt som iørefaldende popmusik.
Sammen var de Johnny… Johnny Deluxe!

 

Og det er de stadig, her tyve år senere – og ikonet selv, er kun blevet bedre med alderen:”Det kan godt være, at Johnny Deluxe er blevet en mand, men han har sgu aldrig stået skarpere!

 

”Kæmpehits som ’Elskovspony’ og den dansk-svenske sommerromance, ’Drømmer Jeg?’ med sangerinden Anna Nordell, banede vejen for et af 00’ernes største gennembrud og et debutalbum der solgte langt over 40.000 eksemplarer.

 

Efter 10 år på toppen gik bandet hver til sit. Men danskerne ville ha mer’ – Johnny Deluxe genopstår…Og det er her, vi møder dem i 2023 med ny musik på vej og endnu flere højenergiske koncerter i benene, klar til at samle ”drenge som mig, der bliver forelsket i piger som dig” til fællessang og fest under åben himmel eller i discokuglens skær, hvor Johnny altid gør Danmark Deluxe.

Se uddrag af musikvideo med Johnny Deluxe

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg