Joey Moe er en dansk-hawaiiansk pop og R&B-sanger, sangskriver og producer. Han begyndte allerede som 9-årig med at synge i kor, og blev som 17-årig opdaget af produktionsselskabet Nexus Music (som bl.a. består af pop/rap-duoen Nik & Jay) og debuterede med albummet MoeTown i 2006, hvorfra nummeret “Flip It (Like a DJ)” blev et hit.

Siden har han leveret solide hits som “Yo Yo“, “Million“, “Smukkest på en søndag” og “Hey Mor“. Han har ud over at optræde som solist også indspillet numre sammen med blandt andet Barbara Moleko, Faustix og L.I.G.A

 

Spændvidden rækker fra uptempo baskere til store og følelseladede ballader. Som en veletableret stjerne på den danske pophimmel leverer han en eksklusiv oplevelse med nærvær, dansable beats og fænomenal karisma.

Se uddrag af musikvideo med Joey Moe

Joey Moe kan opleves her i 2021

Comwell Køge Strand

København

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

God jul og godt nytår

Vi ses til nye oplevelser i 2023

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus