Infernal er en dansk dance-popduo bestående af sangerinde og sangskriver Lina Rafn og producer og sangskriver Paw Lagermann. Infernal blev dannet i 1997 af Rafn, Lagermann og dj’en Søren Haahr, og udgav deres eurodance-prægede debutalbum Infernal Affairs i 1998. Albummet blev en kommerciel succes med 80.000 solgte eksemplarer, og indbragte dem en Dansk Grammy. Singlen “Kalinka” (1998), der var bygget over en russisk folkemelodi, blev et stort hit. Ligeledes fik singlerne “Sorti de l’Enfer” (1997) og “Highland Fling” (1998) succes, og var medvirkende til at Infernal blev kendt for at inkorporere sækkepibe i deres musik.

 

I årene 2005–06 fik Infernal et internationalt gennembrud med hitsinglen “From Paris to Berlin”, der var den sjette mest solgte single i Storbritannien i 2006, og blev et top 40-hit i adskillige lande. Albummet af samme navn, From Paris to Berlin, solgte 60.000 eksemplarer i Danmark. På albummet fravalgte Infernal brugen af gimmicks som sækkepibe og mundharpe, og introducerede flere akustiske og rockprægede elementer som guitar og trommer, blandet med en dance- og houselyd.

Se uddrag af musikvideo med Infernal

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg