Infernal er en dansk dance-popduo bestående af sangerinde og sangskriver Lina Rafn og producer og sangskriver Paw Lagermann. Infernal blev dannet i 1997 af Rafn, Lagermann og dj’en Søren Haahr, og udgav deres eurodance-prægede debutalbum Infernal Affairs i 1998. Albummet blev en kommerciel succes med 80.000 solgte eksemplarer, og indbragte dem en Dansk Grammy. Singlen “Kalinka” (1998), der var bygget over en russisk folkemelodi, blev et stort hit. Ligeledes fik singlerne “Sorti de l’Enfer” (1997) og “Highland Fling” (1998) succes, og var medvirkende til at Infernal blev kendt for at inkorporere sækkepibe i deres musik.

 

I årene 2005–06 fik Infernal et internationalt gennembrud med hitsinglen “From Paris to Berlin”, der var den sjette mest solgte single i Storbritannien i 2006, og blev et top 40-hit i adskillige lande. Albummet af samme navn, From Paris to Berlin, solgte 60.000 eksemplarer i Danmark. På albummet fravalgte Infernal brugen af gimmicks som sækkepibe og mundharpe, og introducerede flere akustiske og rockprægede elementer som guitar og trommer, blandet med en dance- og houselyd.

Se uddrag af musikvideo med Infernal

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

God jul og godt nytår

Vi ses til nye oplevelser i 2023

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus