Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg startede i en alder af 16 år med at gå på musikskole i Miami, Florida. Han er forsanger og sangskriver i bandet Tois, tidligere Toys Of Joy, har lavet 3 albums samt er forsanger i et af Danmarks mest populære festorkestre “Beverly Hills Orchestra”, der i 1996 udgav CD’en “Absolut Røvbalde volume 1”.

 

Henrik Launbjerg spillede den mandlige hovedrolle som Gorm den Gamle i “Jernbyrd” på Taastrup Teater. Han har blandt andet sunget hovedrollen i tegnefilmen “Det magiske sværd” samt medvirket i de tre musicals “Les Miserables”, “Atlantis” og “Hair”. Han har også været vært på tv-programmerne “Drømmekvinden” og “Tab & Vind” samt medvirket i “Hit med sangen” og “Godmorgen Danmark”. I efteråret 2007 udsendte Henrik Launbjerg CD’en “Såd’n var det ikke i halvfemserne” sammen med Marie Carmen Koppel og Morten Bolvig under navnet “Gammelt Venskab”. Endelig har Henrik Launbjerg optrådt ved de populære Ledreborg Slotskoncerter. Hans første danske solo album udkom i 2008.

Henrik Launbjerg til Grunk Event

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg