Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg startede i en alder af 16 år med at gå på musikskole i Miami, Florida. Han er forsanger og sangskriver i bandet Tois, tidligere Toys Of Joy, har lavet 3 albums samt er forsanger i et af Danmarks mest populære festorkestre “Beverly Hills Orchestra”, der i 1996 udgav CD’en “Absolut Røvbalde volume 1”.

 

Henrik Launbjerg spillede den mandlige hovedrolle som Gorm den Gamle i “Jernbyrd” på Taastrup Teater. Han har blandt andet sunget hovedrollen i tegnefilmen “Det magiske sværd” samt medvirket i de tre musicals “Les Miserables”, “Atlantis” og “Hair”. Han har også været vært på tv-programmerne “Drømmekvinden” og “Tab & Vind” samt medvirket i “Hit med sangen” og “Godmorgen Danmark”. I efteråret 2007 udsendte Henrik Launbjerg CD’en “Såd’n var det ikke i halvfemserne” sammen med Marie Carmen Koppel og Morten Bolvig under navnet “Gammelt Venskab”. Endelig har Henrik Launbjerg optrådt ved de populære Ledreborg Slotskoncerter. Hans første danske solo album udkom i 2008.

Henrik Launbjerg til Grunk Event

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

God jul og godt nytår

Vi ses til nye oplevelser i 2023

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus