Helnan Marselis Hotel

Ikonisk vartegn langs kysten af Aarhus

Grunk Event Firmajulefrokost er stolte af at kunne præsentere jer for et nyt venue langs den smukke kystlinje syd for Smilets By.

 

Hotel Helnan Marselis, en elegant perle ud til Aarhus bugt, er ikke bare et idyllisk sted at fejre årets vigtigste fest, men også et stykke historie, der strækker sig tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. Beliggende i det smukke Marselisborg Skovområde, har dette hotel en fascinerende historie, der inkluderer enestående arkitektur og en betydelig indflydelse på områdets udvikling.

Historien om Hotel Helnan Marselis begynder med bygningen af den oprindelige private residens i begyndelsen af 1900-tallet. Bygningen blev opført som en del af en større udvikling af Marselisborg-området, der på det tidspunkt blev anset for at være et af de mest prestigefyldte boligkvarterer i Aarhus.

I 1967 blev residensen købt af Helnan-kæden og omdannet til det luksuriøse hotel, vi kender i dag. Den omhyggelige ombygning bevarede mange af de oprindelige arkitektoniske træk ved bygningen, samtidig med at moderne faciliteter blev tilføjet for at sikre gæsternes komfort og bekvemmelighed.

 

Materialerne og den enkle indretning er et af de fineste eksempler på brutalistisk arkitektur i Danmark. Hotellet er tegnet af arkitektfirmaet Friis & Moltke, som også har bygget en række andre brutalistiske bygninger i Aarhus.

 

I dag fortsætter Hotel Helnan Marselis med at være en oase af luksus og skønhed langs Aarhus’ kystlinje. Med sin enestående beliggenhed tilbyder hotellet et fredeligt tilbagetog væk fra travlheden i byen, samtidig med at det er tæt på byens centrum og dets mange attraktioner.

 

Udover sine smukke omgivelser og imponerende arkitektur er Hotel Helnan Marselis også kendt for sin førsteklasses service og gæstfrihed. Her kan I nyde elegante restauranter, veludstyrede mødelokaler og luksuriøse værelser og suiter, der er indrettet med omhu for at sikre en uforglemmelig oplevelse.

Jul på Helnan Marselis Hotel i Aarhus

Gør årets firmajulefrokost til noget særligt ved at holde den på Helnan Marselis Hotel i hjertet af Aarhus.

 

Nyd en kulinarisk oplevelse i juleånden, hvor vores talentfulde kokke præsenterer en overdådig menu med traditionelle favoritter og et moderne twist. Lad den magiske beliggenhed med det smukke Marselisborg Skovområde i baggrunden og udsigten til den smukke Aarhus bugt forkæle dine sanser, mens du nyder den elegante indretning, stemningsfulde opdækning og professionelle service.

 

Og med topunderholdning fra bla. Djämes Braun, Ankerstjerne og Zindy Laursen tør vi godt love, at din julefrokost på Helnan Marselis Hotel bliver en uforglemmelig begivenhed.

Stemningsbilleder fra Helnan Marselis Hotel

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg