Emil Stabil er en dansk rapper fra Aarhus.
Emil Stabils gennembrud kom i 2014, hvor han især var populær via videotjenesten Youtube og musiktjenesten SoundCloud, med nummeret Er Det En Fugl.

 

I 2014 startede Emil Stabil sammen med Young Bong og Lil Producer et pladeselskab under navnet Lil Label. I 2015 udgav Emil Stabil sin debut-EP kaldet Emil Stabil.

 

Emil Stabil har blandt andet optrådt på: Roskilde Festival, Spot Festival, Smukfest, Copenhagen Distortion, Grøn Koncert og UngFest 2018, og lavet en sang med Gucci Mane.

Se uddrag af musikvideo med Emil Stabil

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg