Comwell
Kolding

Fest i skovbrynet

Grunk Event og Firmajulefrokost er stolte af for 6. år i træk at kunne byde velkommen til Firmajulefrokost i trekantsområdet – midt i skovbrynet i Kolding.

Comwell Kolding blev indviet i 1986, under navnet Scanticon Kolding – eller Kolding Konference Hotel, og var det andet hotel i Scanticon kæden. Scanticon havde i 1969 opført Danmarks første møde- og konferencehotel i Skåde Bakker ved Aarhus, da bygherrerne, Dansk Ingeniørforening og Den Almindelige Danske Lægeforening, ønskede et avanceret efteruddannelsescenter. 

Scanticon Kolding, som er tegnet af T. Skovgaard Sørensens Tegnestue, var et vigtigt skridt i Koldings bestræbelser på at hævde sig, som en af landets større provinsbyer og for første gang fik man et hotel i international klasse til byen. 

I 2001 blev Scanticon til Comwell og i dag består Comwell Hotels af 20 hoteller og venues fordelt over hele landet. Med tiden er der kommet mere fouks på Wellness delen, men møder og konferencer er stadig DNA’et i kæden. 

Comwell Kolding i dag

Comwell Kolding har de seneste år gennemgået en gennemgribende renovering af de mere end 180 værelser, udvidelse af restauranten mm. og efter planen skal et nyt hoteltårn på 15 etager og 120 nye værelser stå klar i 2023. 

Jul på Comwell Kolding

Når Grunk Event & Firmajulefrokost slår dørene op til firmajulefrokost på Comwell Kolding, venter der gæsterne en smukt dekoreret teatersal med højt til loftet og masser af hygge og stemning ved bordene.

 

Vi serverer en lækker julebuffet og sætter festen i gang med Rasmus Bjerg, Rasmus Walter, Djämes Braun som dækkes op af de fantastiske Stagebreakers og vores hus DJ.

Stemningsbilleder fra Comwell Kolding

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed.

 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Grunk Event Firmajulefrokost 2024

København

København

Copenhagen Marriott
Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Charlottehaven

København

Comwell
Kolding

Kolding

Helnan
Marselis

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg