Comwell
Køge Strand

Hotellet på stranden

Grunk Event & Firmajulefrokost er glade for igen i 2023 at kunne byde velkommen til “White Christmas Party” på det idylliske Comwell Køge Strand, smukt beliggende på stranden ud til Køge Bugt.

Hotellet stod færdigt i 1966 under navnet Hotel Hvide Hus, grundlagt af den Aalborgensiske tømrermester Aage V. Jensen, som nåede at bygge talt 7 “Hvide Hus” hoteller. Beliggenheden tæt på strand og vand var ikke tilfældig, da Aage V. Jensen var meget optaget af naturbeskyttelse og han stiftede af samme årsag Aage V. Jensen Charity Foundation i 1980, med det formål at støtte projekter til naturens og vilde dyrs beskyttelse. 

Hotellet blev i 2007 opkøbt af Helnan International Hotels, som drev hotellet videre som et førsteklasses internationalt hotel med kongres- og fest faciliteter, restaurant, bar, parkering og 136 værelser, under sloganet ”Symbol of Scandinavian Hospitality”.

Comwell Køge Strand i dag

Hotellet blev i 2013 overtaget af Comwell Hotels, og blev herved omdøbt til Comwell Køge Strand, afspejlende den smukke beliggenhed. 

 

Det store hotel gennemgik i perioden november 2013 til marts 2014 en gennemgribende renovering og fremstår i dag som et opdateret og indbydende hotel moderne faciliteter og et fremragende køkken. 

Hvid jul på stranden

Når Grunk Event & Firmajulefrokost inviterer til julefrokost på det gamle Hotel Hvide Hus, giver ny betydning til udtrykket “White Christmas“.

År efter år har disse julefester slået alle salgsrekorder, så det er en god ide at være tidligt ude, hvis man vil sikre sig en af de eftertragtede pladser – de bliver simpelthen revet væk. 

Og i 2023 tør vi godt love at det endnu engang bliver et brag af en fest, når Fyr og Flamme, Rasmus Bjerg/ John Mogensen og Andrew Strong spiller op til dans.

Vi glæder os til at se Jer.

Stemningsbilleder fra Comwell Køge Strand

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

God jul og godt nytår

Vi ses til nye oplevelser i 2023

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus