Andrew Strong er en irsk soulsanger. Som 18-årig fik han rollen som Deco Cuffe i musicalfilmen The Commitments, der er baseret på bogen af Roddy Doyle. Filmen er bl.a. kendt for hans fortolkning af “Mustang Sally”, og soundtracket blev nomineret til en Grammy Award.

 

Efter gennembruddet med The Commitments udsendte Andrew Strong sit debutalbum, Strong i 1993. Efterfølgende skrev han kontrakt med det danske pladeselskab CMC i 2000, og indspillede albummet Out Of Time. Albummet fulgte op på stilen fra The Commitments med fortolkninger af rock-, soul-, og R&B-klassikere, og blev en stor succes i Skandinavien. Albummet solgte 80.000 eksemplarer i Danmark.

 

Han har igennem sin karriere turneret med kunstnere som The Rolling Stones, Elton John, Prince, Lenny Kravitz og Bryan Adams.

Se uddrag af musikvideo med Andrew Strong

GODT NYTÅR

Vi ses til flere event(yrlige) oplevelser i 2023

VELKOMMEN I 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi er ved at lægge sidste hånd på det store FIRMAJULEFROKOST PROGRAM FOR 2023, og vi åbner salget d. 1 februar kl. 10.00

 

Hvis du vil være sikker på at høre om vores mange spændende julearrangementer i 2023, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke på knappen herunder. 

God jul og godt nytår

Vi ses til nye oplevelser i 2023

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2023

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus