Firmajulefrokost på
Comwell Aarhus

I 2021 kan du opleve:

Aura Dione

Souvenirs

Martin Brygmann

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Et ægte designhotel

Grunk Event & Firmajulefrokost  er stolte af, for 5. år i træk, at kunne byde velkommen til Firmajulefrokost på det ikoniske Comwell Aarhus. Et 4-stjernet design-hotel i hjertet af Smilets By.

Jul på Comwell Aarhus

Når Grunk Event & Firmajulefrokost inviterer til firmajulefrokost på Comwell Aarhus, kan I glæde Jer til en helt særlig oplevelse. Fra ankomsten på det moderne hotel, hvor I bydes velkommen med en forfriskende og iskold cocktail, til I bliver budt indenfor i det smukt dekorerede festlokale.

Her serverer vi en lækker julemenu ved bordene og senere på aftenen sætter vi gang i festen med Aura Dione, Souvenirs og Martin Brygmann, som alle dækkes op af de fantastiske Stagebreakers og vores hus DJ.

Vi er sikre på, at det bliver årets fest – og en Jeres medarbejdere taler om i mange år frem.

FRA KUN

1.499,-

pr. person ekskl. moms*

Max. 200 pladser pr. aften (Ved lukkede selskaber op til 260 personer). Mulighed for egne lokaler fra 30 – 80 personer. *Prisen er gældende ved reservation af minimum 10 personer. Ved reservation af færre tillægges kr 100,- pr. person.

Klik på den dato der passer dig bedst, for at sende en forespørgsel på de eftertragtede pladser til Firmajulefrokost på Comwell i Aarhus

19
nov

Fredag

26
nov

Fredag

27
nov

Lørdag

3
dec

Fredag

4
dec

Lørdag

10
dec

AFLYST

Fredag

GRØN: Denne dato er stadig ledig

GUL: Denne dato er der kun få pladser tilbage
RØD: Denne dato er UDSOLGT!
BLÅ: Denne dato er endnu ikke åben for salg

Klik på billederne herover for at åbne flyeren som pdf.

Indhold

Firmajulefrokost på Comwell Aarhus inkluderer:

For yderligere information eller reservation, kontakt: mail@grunkevent.dk eller ring på 70 220 940. Forbehold for trykfejl i annoncer, trykte medier mm.

Comwell Aarhus forbeholder sig ret til at afvise gæster pga. upassende påklædning.
Alle gæster skal være fyldt 18 år.

Betalingsbetingelser og annullering.

Frem til 31.07.2021 betales første halvdel af reservationen. Der kan justeres med 10% frem til 60 dage før. 60 dage før fremsendes faktura på den sidste halvdel.

 

For bestillinger foretaget efter 1.8.2021 fremsendes faktura på det fulde beløb til betaling 8 dage netto kontant. Der kan reguleres med max. 10% frem til 60 dage før, hvorefter der fremsendes yderligere faktura eller kreditnota. Justering skal ske skriftligt – eller via mail til mail@grunkevent.dk.

Frameldinger m.v. grundet sygdom, ansættelses-stop m.m. tilbagebetales ikke af GRUNK.

 

Covid 19 – 2021.

I forbindelse med Covid 19 gør følgende sig gældende for bestillinger hos Grunk Event gældende for julen 2021.

Ved bestilling modtager man bekræftelse og faktura på det bestilte antal pladser. Man kan regulere antallet af pladser med op til 10% frem til 60 dage før afvikling.

 

Skulle vi mod forventning ikke kunne afholde firmajulefrokosten i 2021 grundet Covid 19 – vil det indbetalte beløb blive overført til brug i forbindelse med julefrokosten 2022. Man taber altså ikke det indbetalte beløb.

Grundet Covid 19 har vi udvidet perioden hvor man betaler depositum frem til 1.10.2021 og slutfakturering 60 dage før arrangement ved regulering af endeligt antal jf. ovenstående.

Stemningsbilleder fra Comwell Aarhus

Kontakt os for Booking

70 220 940

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige julefrokost-arrangement for dig og din virksomhed. 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os en besked via nedenstående formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2021

Hotel
d'Angleterre

København

Radisson Collection Royal

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Comwell Copenhagen Portside

København

Charlottehaven

København

Scandic
Sluseholmen

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus