Comwell
Copenhagen Portside

Spritnyt grønt designhotel

Grunk Event & Firmajulefrokost er glade for at kunne introducere Jer for et splinternyt designhotel i hjertet af Københavns nye spændende bykvarter, Trælastholmen i Nordhavn.

Hotellet der det nyeste i Comwells perlerække af hoteller og venues i Danmark.

 

Comwell Copenhagen Portside blæser dig bagover Urbant, råt, storslået – og hyggeligt! Med åbningen af Comwell Copenhagen Portside har København fået et nyt og mageløst sted at feste og fejre! Hotellet ligger i hjertet af det boomende Nordhavn omringet af vand og med fantastisk adgang til alt dét, en storbyhavn byder på.

 

Hotellet er desuden en del af Wyndhams eksklusive Dolce Hotels & Resorts-brand. Køkkenet er et overvejende grønt avantgardekøkken, hvor alt det grønne er hevet op af jorden eller plukket på træer og buske herhjemme.

Hotellet hæver standarden for møder og arrangementer med 17 fleksible lokaler samt et 1200 m2 råt eventområde der kan tilpasses ethvert ønske.

De skønne, lyse festlokaler kalder på fest. Med enorme vinduespartier fra gulv til loft og en indretning med finesse og fornemmelse for WOW i vandkanten

Jul på Comwell Copenhagen Portside

Grunk Event & Firmajulefrokost kan slet ikke vente på at kunne byde velkommen på Københavns nyeste designhotel. Vi er sikre på at oplevelsen vil være i en liga for sig selv. Fra ankomsten på det moderne hotel, hvor I bydes velkommen med en forfriskende og iskold cocktail, til I bliver budt indenfor i det smukt dekorerede festlokale.

 

Vi har skruet helt op for tempoet og leverer topunderholdning med Shaka LovelessL.I.G.A og Zindy Laursen, der sammen med Stagebreakers og vores hus dj nok skal sørge for dansegulvet holdes i gang.

 

Vi er sikre på, at det bliver nogle kanon fester – og glæder os til at se Jer.

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2021

Hotel
d'Angleterre

København

Radisson Collection Royal

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Comwell Copenhagen Portside

København

Charlottehaven

København

Scandic
Sluseholmen

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus