Comwell Aarhus

Danmarks højeste hotel

Grunk Event & Firmajulefrokost er stolte af, for 6. år i træk, at kunne byde velkommen til Firmajulefrokost på det ikoniske Comwell Aarhus. Et topmoderne 4-stjernet design-hotel i hjertet af Smilets By

 

Comwell hotellerne startede ud som Scanticom i Skåde Bakker ved Aarhus i 1969, med Danmarks første møde- og konferencehotel. I 1992 forlod Comwell Aarhus og vendte først tilbage i 2014 i det opsigtsvækkende Aarhus City Tower. Med sine 94 meter er det Aarhus’ 2. højeste bygning, kun overgået af tårnet på Aarhus Domkirke, og til dato er det Danmarks højeste hotel.

Højhuset, som er beliggende på Værksmestergade, tæt på Centralværkstedet, er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema. Udover hotel rummer bygningen 25.000 m2 kontorbyggeri fordelt på 25 etager, samt hele 13.000 m2 parkeringsanlæg. Bygningen består at to tårne, hvoraf det nordlige tårn er forskudt i forhold til det sydlige, og samtidig er det nordlige tårn en etage højere.

 

Comwell Aarhus er byens eneste ægte designhotel, indrettet i tæt samarbejde med det danske designhus HAY, som har designet alt fra tæpper og tapet til Comwell, ligesom HAY’s velkendte designer-møbler findes overalt på hotellet. 

Jul på Comwell Aarhus

Når Grunk Event & Firmajulefrokost inviterer til firmajulefrokost på Comwell Aarhus, kan I glæde Jer til en helt særlig oplevelse. Fra ankomsten på det moderne hotel, hvor I bydes velkommen med en forfriskende og iskold cocktail, til I bliver budt indenfor i det smukt dekorerede festlokale.

 

Her serverer vi en lækker julemenu ved bordene og senere på aftenen sætter vi gang i festen med L.I.G.A, Outlandish og Zindy Laursen, som alle dækkes op af de fantastiske Stagebreakers og vores hus DJ.

Vi er sikre på, at det bliver årets fest – og en Jeres medarbejdere taler om i mange år frem.

Stemningsbilleder fra Comwell Aarhus

Kontakt os

Grunk Event Firmajulefrokost 2022

Hotel
d'Angleterre

København

Hotel Marriott
Copenhagen

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Scandic
Sluseholmen

København

Radisson Collection Royal

København

Charlottehaven

København

Comwell
Køge Strand

Køge

Comwell
Kolding

Kolding

Comwell
Aarhus

Aarhus

Central
værkstedet

Aarhus